Hirdetés

Jó kezekben a Star Trek 3 szkriptje, J.J. Abrams dobja a Star Wars VII-et?

|

Dupla J.J. Abrams hírrel szolgálhatunk a rajongók számára, az egyik pozitív és megerősített hír, a másik viszont szomorú és pletyka. Melyikkel kezdjük?

Hirdetés

Legyen a jó. A Star Trek filmek megszokott írópárosát, a Bob Orci - Alex Kurtzman duót a Star Trek 3 esetében a Thor és az X-Men: Az elsők írói, Asley Edward Miller és Zack Stentz egészítik ki, remélhetőleg remek munkát végezve, így együtt és ők is jó barátságban vannak Abrams rendezővel. A Paramount 2016-ra, a Star Trek ötvenedik évfordulójára mozikba szeretnék küldeni a Star Trek 3-at, szóval készül ezerrel a forgatókönyv. Ami J.J. Abrams-et illeti, egy kétes eredetű pletyka kezdett a napokban terjedni, miszerint a rendező közel áll ahhoz, hogy kiszálljon a Star Wars VII rendezői székéből amiatt, mert - hangsúlyozzuk, állítólag - nem szeretné Angliában forgatni a filmet, mivel így távol lenne a családjától, azonban a stúdió ragaszkodik ehhez a helyszínhez. Mindez puszta szóbeszéd, mindenképen így kezeljétek és csak akkor kezdünk el pánikolni, ha hivatalosan is megerősítik.

UPDATE: A Lucasfilm cáfolta az egészet, kamunak titulálták a pletykákat és hozzátették még, hogy J.J. Abrams gőzerővel dolgozik a forgatókönyvön és nagyon lelkes, valamint elkötelezett a projekt iránt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.