Hirdetés

Jó kezekben a Tomb Raider reboot

|

Ghost kolléga beszámolt róla még március elején, hogy sokkal komolyabban gondolják a Tomb Raider nevet, mint eddig valaha és a stílus mellett Angelina Jolie személye is változik. Mi még?

Hirdetés

Új stúdió (GK Films), új főszereplő, komolyabb hangvétel és 2013-as debüt - jelenleg ennyit tudunk a csak Tomb Raider reboot-ként emlegett újrakezdésről, illetve a napokban más is kiderült. Tudniillik az, hogy jó kezekben van a film forgatókönyve: a nagysikerű Vasember két írója, Mark Fergus és Hawk Ostby került a csapatba és mindketten egyetértenek abban, hogy az eddigi részek bár nézhetőek voltak, mégsem hozták azt a kellő potenciált, ami a karakterben van. Éppen ezért megígérték, hogy elhelyezik Lara Croft-ot származásától kezdve egészen személyiségének kibontakozásáig, így méltó helyet kap majd Ellen Ripley és Sarah Connor mellett a női hősök emelvényén.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.