Hirdetés

Jó üzletet kötött a DreamWorks

|

A DreamWorks Animation nem kevesebb, mint 155 millió dollárért, azaz átszámítva több, mint 35 milliárdnyi magyar pénzért vásárolta meg a a Classic Mediát.

Hirdetés

Ezért a "csekély" pénzöszzegért a filmvilág meghatározó meséinek jogai kerültek a DreamWorkshöz. A produkciós iroda így az összes eddigi, még a Classic Mediához tartozó meséket forgathatja újra, amiből bizony jó pár akad. A Classic Mediához tartozott többek között a He-Man, Lassie, Casper, Dagi Albert, Wheres Waldo, George of the Jungle, és Richie Rich is. Ezek azonban csekély töredékei a hétfőn aláírt szerződésnek, ezeken kívül még több ezer rajzfilm és mese filmesítési jogai pihennek immár a DreamWorksnél. A kincset érő megállapodás valószínűleg tovább fogja növelni a manapság egyre több remake számát, és a DreamWorks hírnevét - amit eddig főként Shrek, Kungfu Panda és a Madagaszkár hősei erősítettek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.