Hirdetés

Kiderült, hogy találkozhat-e Joaquin Phoenix Jokere és Robert Pattinson Batmanje

|

A rendező teljesen konkrét választ adott.

Hirdetés

Miután a Velencei és a Torontói Filmfesztiválokon résztvevő közönség már minden lehetséges dicsőítő szóval ellátta a Joker-eredettörténetet, valamint a címszerepet életre keltő Joaquin Phoenix alakítását, a DC-nél pedig gőzerővel készül egy újdonsült Batman-franchise Robert Pattinsonnal az élen, néhány rajongót elkezdett foglalkoztatni a kérdés, miszerint vajon találkozik-e majd ez a két iteráció valamelyik jövőbeli produkcióban. A Jokert rendező Todd Phillips most egyértelműen eloszlatta a kételyeket. 

Hirdetés

"Nem, határozottan nem. Az Államokban számunkra különös módon a képregények olyanok, mint Shakespeare, elvégre annyi és annyi változatot készítesz a Hamletből, amennyit szeretnél. Biztos vagyok benne, hogy a jövő tartogat még jó pár további Jokert."

A filmes ezzel tiszta vizet öntött a pohárba, és újfent megerősítette a korábbi híreszteléseket azzal kapcsolatban, hogy a Bűn Bohócherceg általa megálmodott története teljes mértékben saját lábakon áll, vagyis nem része semmilyen olyan nagyobb képregényfilmes univerzumnak, mint például Az igazság ligája karaktereit tömörítő DC Moziverzum - még ha jelenleg egyébként ott is behúzták a kéziféket a világépítést illetően, és inkább az önálló sztorikra fektetnek nagyobb hangsúlyt. 

A Joker idehaza 2019. október 3-án, a Matt Reeves rendezésében készülő The Batman pedig 2021. június 25-én debütál az észak-amerikai mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.