Hirdetés

Joaquin Phoenix lehet Napóleon Ridley Scott személyes hangvételű történelmi filmjében

|

Phoenix ismét egy császár szerepében lubickolhat.

Hirdetés

Habár a koronavírus a filmiparban is keresztülhúzta a legtöbb számítást, de Ridley Scott még a nyolcvanon túl sem pihen. A legendás rendező ugyanis a minap befejezte legújabb filmje, az igaz történeten alapuló The Last Duel forgatását, jövő márciusban kezdetét veszi a Gucci-gyilkosságról szóló Guccié, és ha ezzel megvan, akkor ismét a történelmi műfajhoz térhet vissza, ami csupán a középponti figura és az őt eljátszó színész miatt is azonnal felkeltette az érdeklődésünket.

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint Ridley Scott Kitbag címmel Bonaparte Napóleonról forgat filmet, a legendás francia személyiséget pedig nem más keltheti életre, mint a Jokerrel nemrég Oscar-díjat nyert Joaquin Phoenix. A rendező és Phoenix köztudottan dolgoztak már együtt a Gladiátoron, és az utóbbi Commodus után most ismét egy császár szerepét ölthetné magára ebben a személyes hangvételű történetben.

Mert valóban, a portál úgy tudja, hogy igen bensőséges filmre érdemes számítani, ami Napóleon felemelkedését, valamint a császári cím gyors és kíméletlen elnyerését fogja bemutatni a magánéletére is kitérve, különös tekintettel a feleségével és egyetlen igaz szerelmével, Joséphine-nel folytatott sokszor viharos kapcsolatára. Ennek ellenére természetesen nagyszabású film is lesz a Kitbag, hiszen megjelennek benne a hadvezér híres csatái, könyörtelen ambíciói, na meg ezeken keresztül a kiváló vezetői képességei és stratégiai érzéke.

A Kitbag nem mellesleg a 20th Century Studios-nál készül, és a forgatókönyvet az a David Scarpa írja, aki a Ridley Scott rendezésében készült A világ összes pénzét is jegyezte. A producer Scott mellett Kevin J. Walsh (Halál a Níluson, The Last Duel) lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.