Hirdetés

Matthew Perry nem akarja, hogy újra összeálljanak a Jóbarátok

|

A Chandlert alakító színész igen érdekes okból nem szeretné, ha a régi csapat újra összeállna egy sorozatra.

Hirdetés

Idén tizenharmadik éve, hogy utoljára elindultak kávézni a Jóbarátok főszereplői. A színészek nem tudnak menekülni a múltjuk elől, interjúkban rendszeresen előjön egy esetleges folytatás ötlete, és ki pozitívan, ki negatívan nyilatkozik.

Hirdetés

Legutóbb Matthew Perrynek tették fel a kérdést egy interjúban. Elmondta, hogy ha valaha újra Chandlert kéne alakítania, biztosan nemet mondana, mégpedig azért, mert fél, hogy nem sülne el jól a dolog.

"Van ez a visszatérő rémálmom, nem viccelek. Azt álmodom, hogy újra a Jóbarátokat forgatjuk, de senkit nem érdekel. Csinálunk egy teljes szériát, visszatérünk, de nincs közönség. Így hát ha bárki felkér, nemet mondok. Az a helyzet, hogy a csúcson hagytuk abba, nem tudjuk überelni. Mi okunk lenne visszatérni?"

A hatosból (Courteney Cox, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Matthew Perry) senki nem tűnt el a süllyesztőben: filmekben, sorozatokban, színdarabokban játszanak a mai napig. Amennyire tudjuk, jó kapcsolatot ápolnak egymással, így valószínűleg tényleg racionális, nem pedig érzelmi okok állnak annak hátterében, hogy régi szerepeiket nem játsszák el ismét. Szerintem egyébként így a legjobb: a Jóbarátok anno korrekt lezárást kapott, nincs értelme bolygatni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.