Hirdetés

jOBS - Hivatalos fotón Ashton Kutcher mint Steve Jobs

|

Ashton Kutcher kiköpött Steve Jobs, már csak azon múlik az életrajzi film sikere, hogy a rendező mennyire veszi komolyan a projektet és Kutcher hogy teljesít komoly műfajban a vígjátékokkal szemben.

Hirdetés

Egy hasonló volumenű műhöz ugyanis nem elég a színész szokásos eszköztára, a játék széles palettáját kell felsorakoztatnia, hogy hitelesen alakítsa Steve Jobs-ot a róla készített filmben. A jOBS címen futó projekt rendezője Joshua Michael Stern (Sohaország, A döntő szavazat), a produceri munkát pedig Mark Hulme látja el. Korábbi híreink szerint a film az Apple korai éveire fókuszál majd, ami alatt az 1971–2000 közötti időszakot kell értenünk, és olyan emberek adták tudásukat az életrajzi film elkészültéhez, mint Steve Wozniak, az Apple társalapítója, John Skully és Mike Markkula, a cég egykori vezérigazgatói vagy éppen Daniel Kottke, az Apple egyik korábbi dolgozója.A premierre valamikor 2013 második felében számíthatunk, a főbb szerepekben Ashton Kutcher mellett feltűnik még James Woods (A specialista, Shark), Matthew Modine (A sötét lovag: Felemelkedés, A szállító 2), J.K. Simmons (Pókember 1-2-3, Juno), Kevin Dunn (Warrior, Hetedik érzék, Godzilla), Dermot Mulroney (Fehér Pokol, A Zodiákus), Lukas Haas (Csempészek, Alpha Dog) és Josh Gad (Szerelem és más drogok).

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.