Hirdetés

Jodie Fosterrel készül A törvény nevében negyedik évada

|

A történet pedig Alaszkában fog játszódni.

Hirdetés

Alig pár hónappal azután, hogy kiderült, hogy a díjnyertes Issa Lopez forgatókönyve alapján készülhet el A törvény nevében negyedik felvonása, a projekt bejelentette az első húzónevet is Jodie Foster személyében. A True Detective: Night Country címen érkező új évad első részét Lopez fogja rendezni, és Foster érkezése mellett a cselekményről is lehullt a lepel.

Hirdetés

Az eddigi verőfényes helyszínek helyett a negyedik évad Alaszkába fogja kalauzolni a nézőt, ahol a Foster által alakított Liz Danvers nyomozó hat ember rejtélyes eltűnésének nyomába ered a partnere segítségével. Ahogy egyre több részletre derül fény, úgy kell a saját magukban található és az őket körülvevő sötétséggel is szembenézniük. A Night Country alcím tehát igazán találó lett a setting alapján, és előreláthatóan egy igazán komor, baljós hangulatú évadra van kilátás, kevés napfényes jelenettel.

Ti örültök Foster érkezésének? Vajon ki alakíthatja majd a partnerét?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.