Hirdetés

Joe Manganiello már nem biztos abban, hogy ő lesz Deathstroke a Batman filmben

|

A Batman film körüli változásoknak köszönhetően már Joe Manganiello sem tudja, hogy megformálhatja-e Deathstrokeot a Denevérember szóló kalandjában.

Hirdetés

Miután múlt héten kiderült, hogy a Ben Affleck és Geoff Johns által írt Batman film forgatókönyvét teljesen újraíratja a stúdió, már egyáltalán nem lehetünk biztosak abban, hogy a korábban bejelentett és/vagy pletykált karakterek feltűnnek a jelenleg elég bizonytalanul festő alkotásban. A film körül szinte hétről-hétre változik valami, ezt pedig már a színészek is nehezen tudják követni.

Hirdetés

Azt hiszem a legtöbb rajongó nagyon is megvolt elégedve azzal, amikor bejelentették, hogy Joe Manganiello formálja majd meg Deathstrokeot a DC filmes univerzumban. A szkriptet érintő változások azonban könnyen jelenthetik azt, hogy a forgatókönyvből teljes egészében kimarad a karakter és ezzel a színész is tisztában van. Amikor Manganiellot egy interjú során a DC univerzumban betöltött szerepéről kérdezték, csupán annyit válaszolt, hogy "Umm.. talán. Majd meglátjuk."

Nem túl bíztató nyilatkozat, különösen annak fényében, hogy a színész korábban még lelkesen mesélt arról, hogy bőszen készül a szerepre, mind a kondi teremben, mind pedig a képregények lapjait bújva. Persze nem meglepő Manganiello bizonytalansága, de mi nagyon reméljük, hogy az új szkriptben is szerepet kap majd Deathstroke.

Ben Affleck dobbantása után a Warner Bros. viszonylag hamar új rendezőre talált Matt Reeves személyében, azonban az eredetileg tervezett tavaszi forgatást már így sem tudják tartani. Elég valószínű, hogy részben Reeves más elfoglaltságai miatt jövőre csúszik a Batman film forgatása.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.