Hirdetés

Jófejség, Adam Driver a neved!

|

Ben Affleck sztorizott egyet Jimmy Kimmel műsorában.

Hirdetés

A szentek köztünk járnak és egyiküket úgy hívják, hogy Adam Driver. Az alacsony költségvetésű filmekben, valamint egy bizonyos behemót-produkcióban tehetségét mindegyre megvillantó színész már régóta szívünk csücske. Nem számít, hogy buszsofőrként szeli az aszfaltot és körmöli a verseket,  galaxist uralni kívánó sértett kisfiúként keresi saját magát, vagy épp válófélben lévő apaként küzd gyermeke láthatási jógáért, mindig eléri, hogy odafigyeljünk rá és kiemeljük alázatos alakítását. Szó, mi szó: szeretjük őt. És a legjobb bizonyíték arra, hogy nem vagyunk egyedül ezzel az érzéssel, hogy még Ben Affleck kisfia is odavan érte. Mármint, igazából Kylo Renért. De ez részletkérdés. 

Hirdetés

Ben Affleck Jimmy Kimmel műsorában mesélte el azt az esetet, amikor Adam Driver szépen megmentette a fia születésnapját és ezzel együtt az ő becsületét is. A két színész jelenleg közös filmen dolgozik (a Ridley Scott által rendezett The Last Duel című filmről van szó), így magától értetődő, hogy csevegtek egymással egy sort. Többek között arról is, hogy a kicsi-Affleck mekkora Star Wars-rajongó és hogy mennyire tisztában van azzal, hogy a filmek melyekben apukája szerepel színtiszta fikciók, míg a Star Wars ugye... Driver-nek nem is kellett több, ahogy megtudta, hogy hamarosan szülinapja lesz a srácnak, küldött is neki dedikált Kylo Ren-fényképet és még egy videót is, melyben szerepben maradva beszél a fiúhoz. Szerencse, mert Bennek éppen csak arra volt ideje, hogy a forgatásról hazaessen, így nem tudott készülni ajándékkal és Driver jófejsége éppen kapóra jött neki.

Lejátszottam a videót Kylo Ren-ről. Elképesztően megható és erőteljes pillanat volt. Adam hőssé tett a fiam szemében és ezt soha, soha nem felejtem el neki.

A videót, melyben elmeséli a történetet alább tekinthetitek meg:

A történet tanulsága pedig bár egyértelmű, de azért szükségszerű leírni: Adam Driver jó arc. Nagyon. Azért - mellékesen megjegyezzük - reméljük, hogy Affleck azóta átadta a maga ajándékát is és hogy jövőre előrelátóbb lesz és nem kell majd színésztársára hagyatkoznia.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.