Hirdetés

Jöhet a Gotham első Spin-Offja?

|

Hirdetés

A filmes és televíziós univerzumok korában egyre sűrűbben hallunk arról, hogy egy stúdió követni kezdi a "Marvel modellt", most pedig a Fox-on futó Batman előzmény sorozaton, a Gothamen lehet a sor. A DC legsötétebb szériája eddig is kilógott a sorból, hiszen a lassacskán elinduló filmes világhoz sem volt köthető, és a Zöld Íjász, illetve Flash által bejáratott TV-s sorozatokhoz sem kapcsolódott. Eddig viszont nem volt ezzel semmi gond, hiszen Gotham City változatos alvilágának hála jól megállt a széria a saját lábain is. Viszont ennek ellenére, mindez hamarosan megváltozhat. A Televíziós Kritikusok Szövetségének éves sajtó tájékoztatóján Gary Newman, a Fox vezérigazgatója a sorozat remek teljesítményéről és a jövőben érkezhető esetleges kiegészítéséről beszélt:

Nagyon megvagyunk elégedve a Gotham kreatív csapatával. A Rise of the Villains (A Gazfickók Felemelkedése) remekül sikerült és úgy véljük sok-sok történetet mesélhetünk még el. Egyelőre nem tárgyaltunk a Warnerel [Brothers] azzal kapcsolatban, hogy szeretnének-e spin-off szériát indítani. Nem tudom, hogy készen állnának-e rá, de szerintem ez egy igen jó ötlet.
A Gothamben már eddig is rengeteg karakterrel ismerkedhettünk meg a DC képregényeiből, akik között jövőbeli igazságosztók és kegyetlen bűnözők is akadnak. Választani tehát temérdek szereplő közül lehet, de hogy ki kap végül lehetőséget az még a jövő zenéje. Ti melyik hős vagy gazfickó eredetéről látnátok szívesen sorozatot?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.