Hirdetés

Máris tervezik a Megjött Apuci folytatását

|

Hirdetés

Csaknem 40 millió dolláros összbevétellel nyitott a Megjött Apuci című családi vígjáték, amelyben a vér szerinti apa (Mark Wahlberg) és az új nevelőapuka (Will Ferrell) a gyerekek kegyeiért versengenek. Az alkotók számíthattak a jó eredményre, mert a film végén van egy jelenet, amely már a folytatást előlegezi meg. A történet konfliktusait nagyjából sikerült megoldani, ám az utolsó néhány percben megérkezik egy olyan új szereplő, aki további bonyodalmak forrása lehet. A Megjött Apuci további menetelése dönti el, lesz-e folytatás az új bajkeverővel. Iparági bennfentesek szerint ez nagyon valószínű, mivel mind a műfaj, mind a két főszereplő nagyon népszerű a közönség körében, és egy családi mozi nem igényel százmillió dolláros befektetést. https://www.youtube.com/watch?v=4OQ_W1ONdDs Közben az alkotók elárulták, hogy néhány jelenetet módosítani kellett a filmben, nehogy szigorú korhatáros besorolást kapjon, amitől elvesztette volna a „családi” jelzőt. A két apuci ugyanis minden férfias eszközt bevet egymás ellen, amelyek között jócskán olyanok is vannak, amik a gyerekek szemének-fülének nem valók. Ezek a részek kikerültek a filmből, illetve finomítottak a jeleneteken. Meglehet, a DVD-s rendező változatban ezek a részek majd szerepelni fognak. /UIP-Duna/

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.