Hirdetés

Jöhet az R-es besorolású X-Force film?

|

Hirdetés

Nem véletlenül kellett 11 év (!) ahhoz, hogy a 20th Century Foxot sikerüljön meggyőzni a Deadpool létjogosultságáról. Az R-es besorolás visszatartja a nézőket (biztos?), a jóképű főszereplőre maszkot húznak a film nagy részében, aki ráadásul a történet folyását olykor-olykor meg is szakítja, hogy kiszóljon valamit a nézőknek. Ahogyan az tudjuk, a rizikós vállalkozás végül bejött a stúdiónak, na meg persze a rajongóknak is. Szóval mit jelent ez a jövőre nézve? Felbátorodnak a fejesek és sorra adnak szabad utat a durvább szuperhősfilmek előtt is? Talán, viszont ne felejtsük el, hogy a Deadpoolnak létszüksége volt az R-es besorolás, nélküle olyan lett volna, mint egy tölcsér, amihez nem kapunk fagyit. Ez azonban nem azt jelenti, hogy mostantól mindent extra véresre és káromkodósra kell csinálni, mert ez az új trendi. Meg kell találni azokat a projekteket, amelyek szintén szükségeltetik a magasabb korhatárt a minőség érdekében, és akkor nem lehet túl nagy bajunk.

Deadpool (Ryan Reynolds) pauses from a life-and-death battle to break the fourth wall, much to the dismay of his comrades Negasonic Teenage Warhead (Brianna Hildebrand) and Colossus (voiced by Stefan Kapicic).
Az első lehetőségig pedig nem is kell túl messzire menni, hiszen a Deadpoolból egyértelműen kiderült, hogy a nagyszájú zsoldos tagja a Fox X-Men univerzumának. Viszont Bryan Singer filmjei túlságosan is PG-13-masak ahhoz, hogy a piros pizsamás antihős kényelmes helyet találjon magának bennük. Helyette érdemes fontolóra venni az X-Force adaptálását, amelyet Ryan Reynolds már így is kiszemelt magának, és Simon Kinberg producer szerint nem lehetetlen, hogy megkapja az R-es bánásmódot.
Szerintem vannak még olyan történetek, amelyek megkaphatnák az R-es besorolást. Pontosan nem tudnám megmondani, hogy mik azok, úgy értem az elsőszámú X-Men filmeknek megvan a maguk hangulata, inkább színpadias a tónusuk. Sokkal drámaibbak, inkább PG-13-masak. Viszont az X-Force lehetne R-es, ki tudja?
Jeff Wadlow, a Kick-Ass 2 rendezője néhány évvel ezelőtt munkálkodott egy X-Force film kidolgozásán a Fox számára, ám azóta kaszálták a dolgot. Az biztos, hogy a stúdió most elsősorban arra fókuszál, hogy tovább bővítsék az X-Men univerzumot, előkészítsék a Deadpool folytatását és összeállítsanak egy szilárd Gambit filmet. Aztán kitudja, talán hamarosan találnak helyet akár egy R-es X-Force filmnek is.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.