Hirdetés

John Boyega és Joe Cornish ismét összeállnak az Idegen arcok 2-re

|

Továbbra sem marad földönkívüliek nélkül a lakótelep.

Hirdetés

Egy teljes évtizedet kellet várni az első rész debütálása óta a bejelentésre: a Studiocanal, a Film4 és a Complete Fiction Pictures & UpperRoom Productions közreműködésével ismét összeáll a rendező, Joe Cornish és a Mosest alakító John Boyega (Star Wars VII-IX) az Idegen arcok 2-re! 

Hirdetés

Az Idegen arcok 1-ben Moses (Boyega) a lakótelepet megszálló alienek ellen veszi fel a küzdelmet, és bár a folytatás cselekményéről egyelőre nem tudunk semmit, valószínűleg ezúttal is egy humorral fűszerezett scifi-akcióra számíthatunk. Amellett, hogy Cornish rendezőként és Boyega főszereplőként veszi ki a részét a munkálatokból, a produceri feladatokat is ellátják majd Nira Parkkal és James Wilsonnal (akikkel már az első filmen is együtt dolgoztak) karöltve. A bejelentés kapcsán nyilatkozott a színész és a rendező is. 

John Boyega: 

Sok minden megváltozott tíz év alatt. Alig várom, hogy visszatérjen ez a pörgős történet London utcáira. Moses maradt egyike azon karaktereimnek, akiket a legjobban szeretek alakítani, és éppen ezért rendkívül megtisztelő, hogy ismét megkaptam a szerepet. 

Joe Carnish: 

Nagyon izgatott vagyok a bejelentés miatt, miszerint az Idegen arcok tizedik évfordulója alkalmából visszatérünk a film univerzumába. Alig várom, hogy ismét közösen dolgozhassak Johnnal, a nézőknek pedig még nagyobb betekintést nyújtsak a szegénynegyed és a földönkívüliek közötti küzdelembe. 

Nektek hogy tetszett az első rész? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.