Hirdetés

John Boyega nem szeretne több Star Warsban szerepelni

|

A 28 éves színész szeretne több lenni, mint Finn az új Star Wars-trilógiából.

Hirdetés

Ha egy olyan világsikerű franchise-ban vállalsz szerepet, mint a Star Wars, akkor bizony megvan annak a veszélye, hogy óhatatlanul is összefonódik a neved azzal a karakterrel, akit megformálsz. Gondoljunk csak Daniel Radcliffe-re a Harry Potterből, Elijah Wood-ra A Gyűrűk Ura-trilógiából, vagy - hogy témánál maradjunk - Mark Hamillre az eredeti Star Wars-trilógiából. Nos, Boyega szeretné ezt elkerülni.

Hirdetés

Boyega a napokban a saját Instagram-oldalán válaszolt arra a rajongói kérdésre, mely arra irányult, hogy vajon felbukkan-e majd egy új Star Wars-moziban. A válasz a következő volt:

lol kösz nem. Továbbléptem.

Konkrét és határozott. Persze korábban már faggatták erről a színészt és jóformán tisztába tette az érzéseit ezzel kapcsolatban, mely szerint többet érez magában annál, mint hogy örökre benne ragadjon Finn szerepében. Ettől függetlenül hálás azért, amit adott neki a franchise (bár Az utolsó Jedikkel kapcsolatban vegyes érzelmei vannak) és jó kapcsolatokat alakított ki a színésztársaival, de teljesen jogosan érzi azt, hogy egy idő után fullasztóvá válhat ez a fajta hírnév és ez a fajta skatulya, amit ez a széria okoz. 

Boyega egyébként még 2011-ben lett ismert név az Idegen arcok egyik főszereplőjeként (Joe Cornish sajátos hangvételű horrorfilmje, érdemes megnézni, ha még nem tettétek volna), majd különböző, kisebb szerepek után jött a hírnév a Star Wars - Az ébredő erő alakjában. Habár az új trilógiát megannyi kritika érte, azt nem lehet elvitatni tőle, hogy Finn karakterében végre találkozhattunk a Star Wars-filmek egy újabb fekete bőrű hősével és bár karaktere megért volna több munkát a forgatókönyvírók részéről, azért Boyega játéka alapvetően szerethető volt. A színész legközelebbi filmes alakítása a Naked Singularity című alkotásban lesz, melyet az Az-filmek forgatókönyvírója, Chase Palmer fog rendezni. Szívből reméljük, hogy képes lesz majd érvényesülni a csillagokon túl is és remek szerepek találják majd meg őt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.