Hirdetés

John C. Reilly aláírt a Rontó Ralph 2-re

|

Hirdetés

A 2012-es Rontó Ralph elég nagy bevételt jelentett a Disneynek. És akárcsak a Jégvarázs esetében, nem az volt a kérdés, hogy lesz-e folytatás, hanem, hogy mikor lesz. A Jégvarázs 2. részét még márciusban jelentették be, most pedig John C. Reilly árulta el egy interjújában, hogy leszerződtették a következő Rontó Ralphra. Visszatérése mindenki számára öröm, és az is, hogy a stúdió nem feledkezett meg a filmről, de a megjelenése valószínűleg messze van még. A Disneynek már van 2 animációsfilm terve 2016-ra, az egyik a Zootopia, a másik a Moana, és emellett még az is kérdés, hogy a Jégvarázs 2-t milyen gyorsan szeretnék leszállítani. Plusz még azt sem lehet tudni, hogy ezeken kívül hány címet kívánnak még bejelenteni a közeljövőben. A Rontó Ralph készítőjének, Rich Moore-nak rengeteg ötlet van a fejében azzal kapcsolatban, hogy miről szólhatna a folytatás. Amikor 2013-ban szóba került a második rész, azt mondta, hogy most népszerű mobil játékokkal próbálkozna és behozna a filmbe több különböző Rontó Ralphot mobil verzióban, vagy Super Smash Bros.-szerűen megformázva. De egyelőre még semmi konkrétat nem lehet erről tudni.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.