Hirdetés

John Cena a való életben is egy hős

|

Több száz gyerek napjait tette boldoggá.

Hirdetés

Vannak színészek, akik a vásznon hősök, és vannak, akik magánéletben annyira nem, majd vannak, akik ugyanúgy le tudnak hengerelni bennünket közösségi cselekedeteikkel a vásznon túl is. Ilyen például Keanu Reeves, de ez a cikk most nem róla szól, hanem John Cenáról, a színésszé lett pankrátorról, aki súlyosan beteg gyerekekhez jár el már évek óta és kívánságukat teljesíti. 

Hirdetés

A kívánságteljesítés a Make-A-Wish Foundation keretén belül zajlik és a színész már 2004 óta hajthatatlanul látogatja meg a beteg gyermekeket, hogy jelenlétével valahogy szebbé tegye a hétköznapjaikat és valamiképpen inspirálja őket arra, hogy ne adják fel véletlenül se. Jelenleg úgy áll a helyzet, hogy immáron 650 alkalommal teljesített ilyen kívánságot, ami rendkívüli szám, hiszen mégiscsak egy sztárról van szó, aki ha éppen nem a ringben szerepel, akkor a nagyvásznon dülleszti izmait és próbálgatja színészi tehetségét. Na de nézzük csak meg, hogy miről is van szó. Hoztunk  nektek egy aktuális és egy régebbi példát, ami jól szemlélteti azt, hogy kivel állunk szemben: 

Ezt a tweetet még maga James Gunn is megosztotta (hiszen Cena Az Öngyilkos Osztagban is szerepet vállalt) és a hozzá fűzött megjegyzése szerint pontosan az ilyenek miatt annyira büszke arra, hogy a barátjának mondhatja Cenát. Egy másik videóban pedig a ringből szólít fel egy "I'm beating cancer"-táblát tartó kisgyereket, majd felviszi magával a ringbe, hogy ott tapsoltassa meg őt a nézőközönséggel. 

Akárhogy is, az ilyen cselekedetek bizony tiszteletreméltóak és azt jelzik, a sztárok nem csak annyiból állnak, hogy csak saját magukkal törődnek és a filmjeik bevételeivel. Ez a kívánságteljesítő akció még a nyolcvanas években indult és a pankrátorok körében Hulk Hogan is igen népszerű volt ezen a téren. Cena lett azonban idővel a rekordtartó: 2012-ben már a 300.-nál tartott, kilenc év alatt pedig ezt sikerült kicsivel több, mint a duplájára dagasztania. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.