Hirdetés

John Cena teljesítette a legtöbb beteg gyermek kívánságát

|

A Békeharcost alakító színész-pankrátor hivatalosan is egyike a legsegítőkészebb hírességeknek.

Hirdetés

A Make-A-Wish egyike a legmegbecsültebb amerikai nonprofit alapítványoknak - ami nem csoda, mivel súlyos betegségükből gyaníthatóan fel nem épülő gyermekek kívánságait igyekszik teljesíteni. Magától értetődik, hogy kismillió híresség igyekszik segíteni a munkájukat - ám egy frissen kiadott közleményük értelmében a legaktívabb önkéntes a színész-pankrátor John Cena.

Hirdetés

A férfi ugyanis már több mint hatszázötven esetben állt a szervezet segítségére. Elmondása szerint az együttműködés még 2002-ben vette kezdetét - igaz, ekkor még csupán egy rá nem érő sztár helyett ugrott be, és gyakorlatilag fogalma sem volt arról, hogy mi is az a Make-A-Wish. Azonban ezután megfogadta, hogy ha bárki találkozni akar vele, a lehető legrövidebb időn belül ott fog teremni, és két évtizeden át rendületlenül állta a szavát.

"Azt mondtam: 'Ha valaha is szükségetek lesz rám, nem érdekel, mit csinálok, abbahagyom, és nektek segítek, mert szerintem ez a legkirályabb dolog, amit tehetek. Mindannyian megtapasztaltuk már azt az örömöt, amikor az ünnepekre olyan ajándékot adsz, ami egyszerűen telitalálat - ugyanezt az ajándékot kapom én is, amikor szebbé teszem az emberek életét és csodálatos, érzelmes pillanatokkal ajándékozhatom meg őket." - nyilatkozta az Az öngyilkos osztag Békaharcosának megformálásával a népszerűség új csúcsaira hágó sztár.

Cena egyébiránt természetesen hallani sem akar arról, hogy visszavonuljon: legutóbb egy Ukrajnából menekült, a Down-szindróma egy különösen súlyos válfajától szenvedő rajongójának aranyozta be egy napját.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.