Hirdetés

John Cenát többször is visszautasította a DC és a Marvel a Békeharcos szerepe előtt

|

A színész elárulta, hogy milyen projektekről maradt le, mielőtt James Gunn bizalmat szavazott volna neki.

Hirdetés

Dwayne Johnson és Dave Bautista után John Cena is elmondhatja magáról, hogy a pankrációs szamárlétrát megmászva Hollywood egyik legkeresettebb színészeivé vált néhány év leforgása alatt. Talán manapság már nem kell az újabb és újabb projektek után kajtatnia, hiszen azokkal inkább őt találják be, azonban nem is olyan régen még pofont pofonra halmozott a casting jelentkezések tekintetében.

Hirdetés

Cena a Happy, Sad, Confused című podcast vendégeként nyílt meg arról a rögös útról, melyről szinte minden önsegítő könyv és történet mesél: azaz, hogy a folytonos kudarcok még nem jelentik azt, hogy egyszer ne jöhetne össze a régi álom.

"El sem tudom mondani, mennyi szuperhősös szerepet nem kaptam meg. A Shazam volt az egyik. A Deadpool univerzumba is próbálkoztam bekerülni, de visszautasítottak. A Marvel-univerzumot is megpróbáltam, szintén visszautasítás lett a vége. De tudjátok, próbálkoztam tovább. Gyerekfejjel gondolkozom még ma is, úgyhogy a Shazam hihetetlenül izgalmas volt számomra. És miután többször is elolvastam a szkriptet, úgy voltam vele, hogy ez most nem egy muszáj projekt lenne, hanem amit tényleg szívesen csinálnék."

Cena azóta már a bőség zavarában szenved, és elmondása szerint nincs olyan megkeresés, amit ne azzal kezdene, hogy elolvasná először a forgatókönyvet. Kivéve, ha egy bizonyos James Gunn keresi meg őt.

"James Gunn az egyetlen ember, akiben vakon megbízom. Vakon megbízom benne a történetmesélés terén kivívott hírneve miatt. Nem adja fel, minden részletre odafigyel, és tudom, hogy jó történet lesz, mert egy üres lappal kezdi, és annyi. Egyébként mindig elolvasom a forgatókönyvet, hogy biztosra menjek, hogy egyrészt tetszik-e, másrészt beleillek-e a szerepbe. Szeretem kihívások elé állítani magamat, ugyanakkor nem is akarom, hogy egy fizető néző az első bénázásomat kövesse végig egy szerepben. Inkább addig gyakorolok, hogy egy bizonyos minőségi szinten teljesíthessek utána."

Mindenképp példaértékű, hogy Cena ennyi visszautasítás után sem adta fel a szuperhősösdit, és ez a kitartás és elszántság végül meg is hozta a gyümölcsét. Ti örültök, hogy Cena lett végül Békeharcos, vagy inkább a Shazamban vagy a Deadpoolban tudtátok volna őt elképzelni?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.