Hirdetés

John David Washington vevő lenne egy második Tenetre

|

Váratlan húzás lenne ez Christopher Nolantől, de a főszereplő már áldását adta a dologra.

Hirdetés

Gyakorlatilag még le sem csengett az év egyik legjobban várt moziélménye, az újságírók és a rajongók egy része már most eljátszott egy esetleges második rész gondolatával. Christopher Nolan karrierje során eddig mindössze egyszer készített folytatást, akkor viszont rögtön kettőt, ám a Sötét Lovag-trilógia esetében talán érthető, hogy kivételt tett a rendező. A Tenet Főhősét alakító John David Washington azonban nem bánná, ha vissza kellene térnie a szerepben.

Hirdetés

A színész egy friss interjúban mesélt a Christopher Nolannel való közös munkáról, a beszélgetés során pedig természetesen a már emlegetett kérdés is felmerült, ami elég erősen épül a Tenetben látottakra. Ugyan a rendező inverzióval megfűszerezett akciófilmje a maga különlegesen csavart módján önállóan is kerek egész élmény, az eddigi Nolan-filmek közül talán a Tenettel kapcsolatban tudnánk leginkább elképzelni, hogy van mit még mesélni róla. John David Washingtont arról kérdezték többek között, hogy lehet-e az e fajta spekulációknak alapjuk:

Az én felfogásomban igen, pár év múlva pedig újra találkozunk! Komolyra fordítva a szót: nem tudom. Chris [Nolan] azt csinál, amit szeretne. Talán már van valamije, amin évek óta dolgozik, de az is lehet, hogy lát valamit, ami egy teljesen új dologra inspirálja, és végül azt valósítja meg - nem tudom. Remélem, hogy újból együtt dolgozhatunk [a Tenet kapcsán], mert szerintem ráleltünk valami különlegesre, amiből érdemes lenne még többet felfedezni.

Kíváncsiak vagyunk, hogy vajon van-e jövője egy Tenet 2-nek, ám mi elég szkeptikusak vagyunk az ötletet illetően. Az sem segít Washington vágyán, hogy a nézők és kritikusok egyaránt meglehetősen vegyes fogadtatásban részesítették a filmet, ez pedig talán önmagában elég indok lehet arra, hogy a sokak által rajongott Christopher Nolan ismét valami új felé vegye az irányt.

Nektek tetszett annyira a Tenet, hogy a folytatásra is beülnétek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.