Hirdetés

John Francis Daley és Jonathan M. Goldstein írhatják a Pókember forgatókönyvét

|

Hirdetés

A The Hollywood Reporter információi szerint John Francis Daley és Jonathan M. Goldstein jó eséllyel szállíthatják az új Pókember film szkriptjét. A páros egyébként a rendezői szék megszerzésétől sem volt távol, mielőtt végül Jon Watts (Cop Car) kapta meg a megbízást. A duó legújabb filmje, a Vakáció, amelyet együtt írtak és rendeztek, július végén érkezik a mozikba, a magyar nézők pedig augusztus 27.-től tekinthetik majd meg. Daley és Goldstein korábban olyan filmeken dolgozott még, mint a Förtelmes főnökök, A fantasztikus Burt Wonderstone és a Derült égből fasírt. Júniusban a Marvel Stúdió egy hosszúra nyúlt szereplőválogatás után végre bejelentette, hogy a The Impossible és az In the Heart of the Sea sztárja, Tom Holland kapta meg Pókember szerepét. Ezt követően az is kiderült, hogy Marisa Tomei fogja pártfogolni az ifjú Peter Parkert, May néni szerepében, ráadásul sokan arra számítanak, hogy mind két színész már jövőre fel fog tűnni az Amerika Kapitány: Polgárháborúban. Ahogyan azt már tapasztalhattuk, a stúdió, Kevin Feige-val az élen, nem siet el semmit és igyekszik mindig a megfelelő embert kiválasztani az adott munkára, legyen szó akár színészről vagy akár rendezőről. A Sony Pictures-el való közös munka következtében talán még inkább megnő az az idő mire sikerül feltenni az i-re a pontot, de bízunk benne, hogy sikerül meghozniuk a helyes döntéseket. Nektek egyébként, hogy tetszik ez az író páros?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.