Hirdetés

John Rhys-Davies szerint szóba került, hogy visszatérjen a Sliders

|

Újjászülethet a 90-es években futott kultikus sci-fi sorozat.

Hirdetés

Emlékeztek még a Slidersre? Arra a sci-fi sorozatra, amelyben féreglyukakat használva ugráltak alternatív dimenziók között a szereplők. A Robert K. Weiss és Tracy Torme fejéből kipattant ötlet 5. évadot élt meg 1995 és 2000 között. A főszerepben Quinn Mallory (Jerry O'Connell) és Maximillian Arturo professzor (John Rhys-Davies) álltak, akik mellé csatlakozott Wade Wells (Sabrina Lloyd) és Rembrandt "Cryin' Man" Brown (Cleavant Derricks).

Hirdetés

Minden epizód egyedinek hatott hiszen ahány világ annyi lehetséges kimenetele létezett a történelemnek is. A változatos környezetet egy időkorlát tette még izgalmasabbá, amelynek lekésése esetén 29.7 évre ragadt volna a csapat az aktuális dimenzióban. Végső céljuk az volt, hogy visszatérjenek abba a világba, ahonnan indultak. Közel 20 évvel az utolsó epizód premierje után még mindig van rá remény, hogy visszatérjen a széria. John Rhys-Davies a Toronto-i Comic-Conon mesélt a tervekről.

"Jerry [O'Connell] már évek óta zaklat az ötlettel és mostanra addig jutottunk, hogy komolyan tárgyalunk az NBC-vel egy lehetséges rebootról. Egyelőre olyan alapvető kérdéseket futnak át, hogy ki birtokolja valójában a jogokat. Ezt is nehéznek bizonyul kideríteni."

A jogi folyamatok hosszúak és unalmasak tudnak lenni, de amint összeáll a kép mi mindenképpen vevők lennénk a Sliders folytatására. Hasonló véleményen van Rhys-Davies is, aki rengeteg potenciált lát az alapfelvetésben.

"Újra elvállalnám, már csak azért is, hogy megmutassam hogy kell ezt csinálni. Ez lehetett volna az egyik legjobb sorozat a tévében, akár még mindig műsoron lehetne. Ha lehetőséget kapunk nekivágni az új technológiával, új történetekkel, akkor valami egészen különleges sülhet ki belőle. Természetesen nem szánnám rá az egész életemet, de egy-két évadot simán elvállalnék."

A manapság trendi nosztalgiahullám élénkebb színfoltja lenne a Sliders rebootja, amelynek egyáltalán nem bánnánk a visszatérését. Kíváncsian várjuk, hogy hallunk-e biztató fejleményeket a sorozattal kapcsolatban az elkövetkező években.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.