Hirdetés

John Travolta A toxikus bosszúálló feldolgozásában?

|

A pletykák szerint John Travolta szerepelhet az 1984-es A toxikus bosszúálló (The Toxic Avenger) című horror-vígjáték feldolgozásában. Azonban a megerősítésig még várnunk kell.

Hirdetés

Az 1984-ben kiadott film a tipikus B kategóriás mozi volt Lloy Kaufman rendezése és forgatókönyve alapján, ami tisztán látható a történetéből is: egy portás áll a középpontbna, aki szuperhős lett, miután ráömlött egy hordónyi mérgező hulladék. A mű feldolgozását Steve Pink, a Hot Tub Time Machine című vígjáték rendezője készítheti el, de azt még nem tudni, hogy Travoltát a főszerepre, vagy valamilyen mellékszerepre szeretnék-e megnyerni. A remakeről jelen pillanatban nem tudni többet, de nem lennénk meglepődve, ha Travolta hamarosan aláírna akár a főszerepre is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.