Hirdetés

John Turturro is csatlakozott a The Batmanhez

|

A nagy Lebowski színészlegendája is egy fontos szerepet fog betölteni a készülő filmben.

Hirdetés

John Turturro azon színészek sorát erősíti, akiket pofátlan módon egyszer sem jelöltek még Oscar-díjra, habár rengetegszer megérdemelték volna. A nagy Lebowski, Hollywoodi lidércnyomás, Ó, testvér, merre visz az utad?, Kvíz-show vagy éppen A halál keresztútján - néhány példa a több mint száz film közül, melyekben szerepelt. Széles filmográfiájában többször kipróbálta már magát a kamera másik oldalán is (pl. Bérgavallér), ezek közül pedig jövőre érezik A nagy Lebowski The Jesus Rolls címen futó kvázi folytatása. A személyében egy utánozhatatlan emberről beszélünk, aki egyaránt tud bohókás vígjátékban és komoly drámában is helytállni - éppen emiatt bizakodásra ad okot, hogy benne lesz a Matt Reeves rendezte The Batmanben is.

 

Hirdetés

A legutóbbi alkalommal maga a rendező, Reeves erősítette meg, hogy Andy Serkis lesz Bruce Wayne leghűségesebb szövetségese, a minap pedig egy olyan hír érkezett, miszerint Turturro is csatlakozott a már eddig is impozáns stábhoz, méghozzá egy igen komoly szerepben. A színész nem mást kelthet életre, mint Gotham alvilágának egyik vezetőjét, név szerint Carmine Falcone-t. Az ő nevét nemcsak a képregényrajongók ismerhetik, hanem még a filmnézők is, hiszen Christopher Nolan Batman: Kezdődik! alkotásában Tom Wilkinson keltette őt életre.

Az eddig információk alapján jelenleg így áll a mérce Reeves filmjének esetében: Robert Pattinson (Batman), Zoe Kravitz (Macskanő), Jeffrey Wright (Gordon felügyelő), Paul Dano (Rébusz), Andy Serkis (Alfred), valamint John Turturro (Falcone). Hozzájuk csatlakozhat még Colin Farrell is Oswald Cobblepot, vagyis a Pingvin képében. Szerintünk ha még ma jelenne meg a film, már az is késő lenne. Ti mit szóltok Turturro beválogatásához?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.