Hirdetés

John Wick 2 - Megvan a főgonosz

|

Hirdetés

Vajon az első John Wick történéseit követően ki van olyan elmeroggyant, hogy képes a Rémkirály ellen menni? Meg fogtok lepődni, de pontosan az, aki az Éjszakai hajszában Liam Neeson dolgát is alaposan megnehezítette és aki feltűnik majd a Suicide Squad-ban is. Derek Kolstad (Halálos célpont, John Wick) írta a John Wick 2 forgatókönyvét, amelyből az elődöt rendező David Leitch - Chad Stahelski párosból utóbbi vállalta a forgatást, míg előbbi Charlize Theronnal és James McAvoy-jal hozza tető alá a The Coldest City thrillert. Noha a folytatás történetéről jelenleg csak annyit tudunk, hogy "ott van John Wick a misztikus bérgyilkos, akinek a múltja beszivárog John életébe és ezért fel kell vennie a küzdelmet John-ért", az már biztos, hogy a készítők szeretnék kiszélesíteni a bérgyilkosok világát is.

run-all-night-image-common
Ebbe pedig tökéletesen beleférhet egy új főgonosz, akit Common alakít, de a karakteréről mindösszesen annyi derült ki, hogy az alvilág női urának biztonsági főnöke. A színész már Liam Neeson ellen is jól bevethető volt, így valószínűleg John Wick ellenfeleként is megállja majd a helyét. A John Wick 2 forgatása már ezen a héten elkezdődik.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.