Hirdetés

Nyerj velünk John Wick: 2. felvonás DVD-t! (Lezárva)

|

A Rémkirály a mozik után már a tévék képernyőjén is zúz, a korongos változatok megjelenésének apropójából pedig nyereményjátékot hirdetünk a Pro Video jóvoltából. Játsszatok velünk és vigyétek haza a John Wick 2. felvonás DVD-k egyikét!

Hirdetés

A Keanu Reeves nevével fémjelzett, Chad Stahelski (John Wick) által rendezett John Wick: 2. felvonás már DVD és Blu-ray kiadásban is kapható a boltokban, ennek apropóján a Pro Video felajánlásából kisorsolunk két példányt a nagysikerű akciófilmből!

Hirdetés

Ahhoz, hogy a tiéd legyen a két John Wick: 2. felvonás DVD egyike, nem kell mást tenned, mint az alábbi kérdés helyes válaszát elküldeni a puliwood@project029.hu e-mail címre "Rémkirály" tárggyal:

- Ki az a színész, aki egyaránt felbukkant a Mátrixban és a John Wick: 2. felvonásban is Keanu Reevesen kívül?

A levélben tüntesd fel a nevedet és postacímedet is. A válaszokat július 12. éjfélig várjuk! Ne felejtsd el követni a Puliwood Facebook oldalát se! A John Wick DVD-ket az alábbi képen láthatod (a fegyver nem tartozék!), a hivatalos előzetest pedig alatta találod:

Sok sikert kívánunk! 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.