Hirdetés

Új gonosz és új kutya a John Wick 2-ben

|

Ian McShane beszélt - nem is keveset - a John Wick 2 folytatásáról.

Hirdetés

2014 egyik kellemesen oldschool meglepetése volt a John Wick, amelyben Keanu Reeves szét csap az alvilágban, minek után azok végeznek a kutyájával. A folytatás úgy fest, hogy nem sokat változtat a recepten.

Hirdetés

A második részben visszatér Ian McShane is, aki Winstont alakította, a színész pedig nem volt rest beszélni a filmről, na meg persze a legégetőbb kérdésről, hogy most megint lesz-e kutyus, vagy sem.

Keanu kap egy új kutyát. De igen, ez az egész arról szól mi vár rá ezután. Ez az egész, ha úgy tetszik arról szól, hogy a bérgyilkosok kódexéről szól. Megölt egy orosz gengsztert és most vérdíj van rajta, szóval ez szoros folytatása. Imádtam az elsőt és ez még lehet, hogy jobb is lesz annál.

McShane emellett beszélt az új rosszfiúról, valamint a rendezőt is méltatta.

Én maradtam az egyetlen az első John Wickből.  Nem telik el két év a két film között, sokkal hamarabb játszódik az első után. Keanu egy nagyszerű srác. Megkaptuk ezt a fantasztikus olasz srácot, Ricardo Scamarcio-t, aki a főgonoszt játssza és kiváló, valamint rengeteg dolgot csinálunk együtt. A srác, aki rendezi, Chad Stahelski rendkívül okos. Keanu kaszkadőre volt közel 20 évig és megtanulta a muay-thait. Ebben a filmben megtalálható minden kaszkadőr, aki csak elérhető a szakmában. Az akciók úgy néznek ki, mintha valaki összekeverte volna Hong Kongot Hollywooddal, amiről mindig is úgy gondoltam, hogy jól néz ki.

A színészveterán viszont téved, hiszen rajta kívül még visszatér John Leguizamo, mint Aurelio, Bridget Moynahan, mint John Wick felesége (vélhetően ezúttal is flashback formájában), a Híradósokból is ismert Thomas Sadosky, mint Jimmy és Lance Reddick is Charon szerepében. Az újak között pedig Laurence Fishburne-t üdvözölhetjük, mint a bérgyilkos Bowary King, továbbá Common és Peter Stormare is a csapatot erősíti és vélhetően egyikük sem felolvasó estet fog tartani. Az első részt Chad Stahelski még David Leitch-el együtt rendezte, most viszont egyedül állt a kamera másik oldalára, ami remélhetőleg nem jár minőségromlással. A bemutató 2017 február 10.-én esedékes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.