Hirdetés

John Wick 2 - Újabb szereplők a stábban

|

Hirdetés

A jelenleg New Yorkban forgatott John Wick 2 szereplőgárdája ismételten három névvel bővült és ezzel valószínűleg teljessé vált a stáb. Korábban már olyan színészek lépdeltek fel a fedélzetre a főszereplőként visszatérő Keanu Reeves mellé, mint Ian McShane és Common, aki várhatóan a főgonosz lesz. A John Wick 2 csapata ezúttal John Leguizamo (Jégkorszak részek, Pofázunk és végünk, Ha/Ver 2), Bridget Moyanahan (Zsaruvér, Én, a robot, Fegyvernepper) és Peter Stormare (A szökés, Constantine, Jurassic Park 2, Bad Boys 2) csatlakozásának örülhet. Hármójuk közül valójában csak egy új: Leguizamo már a korábbi részben is szerepelt, ahogyan Moynahan is a címszereplő elhunyt feleségeként, míg Stormare esetében egyelőre sötétben tapogatózunk. Egy-két ismerős arc még biztosan felbukkan majd, köztük a bérgyilkosok hoteljának menedzsere, Charon (Lance Reddick) is.

Wick1
A John Wick folytatásának forgatókönyvét Derek Kolstad körmölte, amelyből Chad Stahelski (John Wick) dirigálhat éppen.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.