Hirdetés

Első hivatalos képeken a John Wick 3

|

Két vadonatúj fotó is napvilágot látott a folytatásból.

Hirdetés

Az Entertainment Weekly hozta le a John Wick franchise soron következő felvonásának első hivatalos képanyagait, ráadásul a címszereplő karaktert alakító Keanu Reeves a film története mellett a színészgárdához újonnan csatlakozó Halle Berry rejtélyes karakteréről is mondott néhány szót. 

Hirdetés

Reeves elmondása szerint a John Wick 3. cselekménye közvetlenül a második rész vége után veszi fel a fonalat, és minden őrült fordulatot vesz, miután a főhős menekülésre kényszerül. Mint kiderült, Berry Sofia nevű karakterével a Közel-Keleten fog találkozni, de nem ismeretlenként állnak szembe egymással:

"Van egy közös múltja Johnnal. A kérdés csak az, hogy végül képes lesz-e segíteni nekem."

A lenti fotó kapcsán a színész elmondta, hogy a két belga malinois Sofiához tartozik, és ezúttal ők is szerepet kapnak egy nagyobb akciójelenetben. Chad Stahelski rendező ezt annyival egészítette ki, hogy míg John kutyája az első részben az elhunyt feleségét szimbolizálta, Sofia esetében ezek az állatok szintén régi sebeket jelölnek, amit alaposan körüljárnak majd a filmben.

A John Wick harmadik része 2019. május 23-án debütál a hazai mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.