Hirdetés

Nézd meg premier előtt a John Wick 3-at! (Lezárva)

|

Május 17-én a Rémkirály harmadszorra is visszatér Keanu Reeves megformálásában, mi pedig lehetőséget biztosítunk nektek, hogy premier előtt nézhessétek meg az ámokfutását.

Hirdetés

John Wicket (Keanu Reeves) ezúttal két dolog miatt is üldözik. Először is a fején lévő 14 millió dolláros vérdíj igencsak csábító célponttá teszi a bérgyilkosok körében, amin csöppet sem enyhít a második indok, miszerint a Rémkirály a Continental Hotel területén gyilkolt, ami szigorúan szabályellenes a szakmabeliek körében. John Wicknek tehát nem lesz könnyű dolga menekülés közben, útját pedig olyan színészek nehezítik vagy éppen segítik, mint Ian McShane, Halle Berry, Laurence Fishburne, Anjelica Huston, Lance Reddick és Mark Dacascos. 

Hirdetés

Puliwood és a Freeman Film együttműködésének köszönhetően premier előtt nézhetitek meg az eddigi részeket is jegyző Chad Stahelski izgalmasnak ígérkező akcióőrületét, a John Wick: 3. felvonás - Parabellumot, ugyanis öt páros belépő talál gazdára azok között, akik május 14,  kedd délig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre:

- Ki szinkronizálja Keanu Reeves-t a magyar változatban?

a, Király Attila
b, László Zsolt
c, Kőszegi Ákos

A helyes megfejtés betűjelét a puliwood@project029.hu-ra várjuk "John Wick" tárggyal. A vetítés 2019. május 15-én, szerdán este lesz egy budapesti moziban. A szerencsésekkel a kezdés pontos időpontját illetően felvesszük a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). Ha szeretnétek elsők között értesülni az ehhez hasonló lehetőségekről és élvezni remek humorunkat, akkor érdemes követni a Facebook oldalunkat. Sok sikert kívánunk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.