Hirdetés

A John Wick 3-ban véget ér a történet

|

A harmadik felvonás rendezője elárult néhány részletet.

Hirdetés

A John Wick: 2. felvonás a legjobb modern akciófilm franchise-ok közé emelte a szériát Hollywoodban, az egyöntetű rajongói, kritikai és pénzügyi siker pedig kérdés nélkül meghatározta a folytatás jövőjét. Chad Stahelski az első részt társrendezőként, a másodikat pedig egymaga irányította, így a folytatásra is visszatér, aminek jelenleg gőzerővel körmöli a forgatókönyvét. Ha hihetünk neki, a John Wick 3. teljesen lezárja a bérgyilkos sztoriját.

Hirdetés

"Jelenleg a fejlesztés kellős közepén járunk, de jól haladunk. Még jobban belerágjuk magunkat a High Table részleteibe, hogy hogy is műkődik pontosan mindez. Megvizsgáljuk, honnan jött John és hová akar menni. Nem szeretnék túl sok mindent elárulni, de szép befejezése lesz majd ez Mr. Wick történetének."

A franchise erősen köszönheti a népszerűségét olyan dolgoknak, mint az említett High Table vagy a Continental Hotel - ezeknek hála jó sok minden felfedezhető még a John Wick világában, a lehetőségek tárháza szinte kimeríthetetlen, amit az is bizonyít, hogy korábban egy tévésorozatról röppentek fel hírek. Stahelski maga ebben nem vesz részt, de állítása szerint egy hatalmas és kiváló stáb dolgozik rajta. Kérdéses, hogy előzmény lesz-e vagy sem.

Jelen pillanatban még nem írt alá hivatalosan a John Wick 3. részének rendezésére, de gőzerővel teszi meg az előkészületeket. Keanu Reeves mindenesetre legalább egyszer még belebújik a címszereplő bőrébe, ami Stahelski szerint pont elég is lesz. Persze csak akkor, ha a kutya túléli a történet következő fejezetét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.