Hirdetés

Ezt a John Wick figurát azonnal kitennénk a polcunkra

|

A John Wick filmek címszereplőjének részletesen kidolgozott változatát kínálja a Hot Toys, amely az árcédula miatt is simán megkaphatja a Rémkirály titulust.

Hirdetés

A Hot Toys minden filmrajongó álmát képes valóra váltani olyan gyűjthető szobrokkal, mint Thanos vagy éppen Darth Vader, a hosszú listához pedig most csatlakozott a "visszavonult" bérgyilkos, John Wick is. 

Hirdetés

A Hot Toys által bemutatott, a legapróbb részletekig kidolgozott gyűjtői darab kiköpött úgy néz ki, mint Keanu Reeves karaktere, még a John Wick: 2. felvonás film során szerzett sérüléseit is lemodellezték. Már maga a körülbelül 31 centiméter magas figura kinézete láttán is leesett az állunk, de az még meglepőbb, hogy mennyi kiegészítő tartozik hozzá: különböző fegyverek, beleértve egy ceruzát is, ami John Wick kezei között szintén halálos. A cserélgethető kezeknek köszönhetően pedig mindegyikkel felvértezhetjük a Rémkirályt, ilyen menő pózokba állítva őt: 

A miniatűr John Wicket már bárki előrendelheti körülbelül 70 ezer forintért cserébe, de csak valamikor 2019 második felében szállítják majd ki ezt a minőségi terméket, amely bármely gyűjtemény fénypontja lehet. A Reeves-rajongók akár a Neo figura mellé is állíthatják, hogy teljes legyen az öröm. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.