Hirdetés

John Wick negyedszerre is telibe talált?

|

Chad Stahelski és Keanu Reeves újra egyesítették erejüket a bérgyilkosok világa ellen.

Hirdetés

Eredetileg úgy volt, hogy a John Wick franchise negyedik és ötödik felvonását egyszerre forgatják, aztán a járványhelyzet keresztbe tett a Lionsgate terveinek, így csupán az előbbi készült el, az viszont jóval hosszabb játékidővel. 169 percen keresztül nézhetjük, ahogy Keanu Reeves ismét a Rémkirály bőrébe bújva összeakasztja a bajszát az életére törő bérgyilkosokkal, a tétek pedig még nagyobbak.

A John Wick: 3. felvonás - Parabellum eseményei után járunk, Wick szabadulni szeretne az üldözőitől és a fejére kitűzött vérdíjtól is, amely miatt a világ öszes gyilkosa a nyakába szakadt, azonban minden eddiginél komolyabb ellenféllel találja szembe magát a Márki (Bill Skarsgard) képében. Az izgalmas történetbe olyan ismert és új arcok folynak bele, mint Laurence Fishburne, Ian McShane, Donnie Yen, Hiroyuki Sanada, Scott Adkins, és a nemrég elhunyt Lance Reddick. 

Hirdetés

De vajon Chad Stahelskinek sikerült negyedszerre is a bravúr? Össze tudott hozni egy ugyanolyan látványos, szórakoztató és a figyelmet folyamatosan fenntartani képes akciófilmet, mint korábbi három alkalommal? A GameStar spoilermentes kritikájában már olvashattátok a kérdésekre adott válaszokat, de alább videós formában is kideríthetitek: 

Ha tetszett nektek a videó, akkor dobjatok rá egy like-ot, hasonló tartalmakért pedig mindenképpen iratkozzatok fel a csatornára, ha korábban esetleg még nem tettétek volna. Amennyiben támogatnátok a hasonló videók elkészülését, a csatornatagság és a szuperköszönet funkciókkal erre is lehetőségetek van - mindkettőért köszönet jár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.