Hirdetés

John Williams dallamai visszatérnek az Obi-Wan Kenobi sorozatra

|

A 90 éves zeneszerző az új Star Wars szériában is komoly szerepet játszik.

Hirdetés

Egy okkal több, amiért érdemes várnia a Star Wars rajongóknak a május 25-én Disney+-ra érkező Obi-Wan Kenobi sorozatot: a franchise legendás zeneszerzője, a 90 éves John Williams fogja szolgáltatni ugyanis a címszereplő zenei témáját. Fontos azonban megjegyezni, hogy csak Ewan McGregor karakterének adja a háttérzenéjét, az epizódok további zenei aláfestése más zeneszerző jussa lesz.

Hirdetés

További érdekesség, hogy Williamsnek ez lesz az első komolyabb felkérése sorozat tekintetében 1985 óta, amikor is az Amazing Stories zenéjéről gondoskodott. Később a 2000-es években két PBS sorozatnak írt zenét, de azt már nem a mesterrel vetették fel. Azt nem lehet tudni, hogy Williams a már jól ismert dallamokat díszíti fel új hangjegyekkel, vagy netán egy teljesen új témával rukkolt elő a széria kedvéért. Mindenesetre alig három hónap, és kiderül minden.

Ti mit szóltok Williams zenei cameójához?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.