Hirdetés

John Woo remake-elni fogja saját klasszikusát, A bérgyilkost

|

Hirdetés

Már egy ideje keringett a levegőben, hogy John Woo egyik legelismertebb filmje, az 1989-es Bérgyilkos megkapja a maga remake-jét. Eddig úgy volt, hogy a filmtervet a koreai John H. Lee veszi majd kezelésbe, főszereplőnek pedig Jung Woo-sung-ot (A jó, a rossz és a furcsa) teszi meg. Sőt, még egy előzetes plakátot is megjelenítettek róla. Ennek ellenére a kocka fordult egyet, és úgy tűnik, hogy a rendezői székbe az eredeti mű atyja ül vissza, aki már be is jelentette, hogy ez lesz a következő projektje. A hongkongi akciófilmekben otthonosan mozgó Woo kijelentése szerint amint befejezi a Manhunt-ot (egy japán regény adaptációja), egyből neki is lát az új Bérgyilkosnak.

Sosem hagytam el Hollywoodot. Még mindig szeretek ott dolgozni, és van néhány hollywoodi produkció a terveim között. Úgyhogy a Manhunt után visszamegyek oda még egy akcióthrillert elkészíteni. Megcsinálom A bérgyilkos amerikai verzióját.
A direktor szerint a történet teljesen már volt, amíg Lee-nél volt a film terve. A koreai rendező azért lépett ki az előkészületek után, mert pénzügyi gondjai támadtak. Woo viszont még nem erősítette meg, hogy rendezőként, vagy producerként szeretné-e kivenni a részét a klasszikus akciófilmjének újrázásából. Az 1989-es hongkongi film egy bérgyilkosról (Chow Yun-Fat) szól, aki egyik akciója során véletlenül megvakít egy énekesnőt. Ez annyira megrendíti, hogy feladja eddigi életét, és már csak azért vállal el melókat, hogy azok díjából fizesse ki a nő szemműtétjét. Később aztán a maffia és a rendőrség is belekeveredik a férfi ügyleteibe, ami okot ad a sok-sok golyózáporos jelenetre. Ki nyitott egy amerikai Bérgyilkosra?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.