Hirdetés

Johnny Depp a legtúlfizetettebb színész 2015-ben

|

Hirdetés

Év vége van, tucatszámra jönnek a különböző éves listák. A Forbes idén is összeszedte a legtúlfizetettebb színészeket. Ezen a listán azt veszik figyelembe, hogy kinek mennyire voltak pénzügyileg sikeresek a filmjeik, Johnny Depp például mindössze 1,20 $ hozott vissza dolláronként, ami siralmas. (Csak a legjobban kereső színészeket, az A-listásokat, nézik meg.) Eddig Adam Sandler vezette a listát, de a Netflixes szerződés miatt idén megúszta. Ezúttal Johnny Depp állhatott a lista élére, ami nem meglepetés, hiszen a Mortdecai brutális bukta lett a 47 milliójával (ebben az amerikai box office is benne van) és a Transzcendes is alig hozta vissza a ráfordított összeget (100/103 millió). Mostanra nyugodtan kijelenthetjük, hogy csak Depp nevével nem lehet eladni egy filmet, mert A magányos lovas után újabb filmekkel szerepelt le a kasszáknál. Pedig tudjuk, hogy tud ő színészkedni, ha akar, volt egy Fekete mise is idén ugye, de ez nem sokat lendít rajta. Azért senki ne sírjon érte, jövőre már egy másik listán lesz a Pirates of the Caribbean: Dead Man Tell No Tales és az Alice Tükörországban miatt. Második helyre Denzel Washington futott be, a The Equalizer miatt, ami az 55 milliós büdzsével végül 192 milliót hozott össze, ami nem rossz, de ez még mindig csak 6,50 $ jelent dolláronként. Annyira Will Ferrell sem tűnhet jó befektetésnek (6,80 $/1 $), aki 2009-ben és 2010-ben is listavezető volt. 1. Johnny Depp: 1,20 $/1$ 2. Denzel Washington: 6,50 $/1$ 3. Will Ferrell: 6,80 $/1$ 4. Liam Neeson: 7,80 $/1$ 5. Will Smith: 8,60$/1$ 6. Christian Bale: 9,20 $/1$ 7. Channing Tatum: 10,80 $/1$ 8. Brad Pitt: 12,00 $/1$ 9. Ben Affleck: 12,30 $/1$ 10. Tom Cruise: 13,60 $/1$ Plusz itt a százas lista a legjobban kereső hírességekről, amit jelenleg Floyd Mayweather boxoló vezet 300 millióval. (Robert Downey jr. vezet a színészek közül.) A Forbes a színészek utolsó három filmje alapján számolt, amik még 2015 júniusa előtt debütáltak a mozikban, figyelmen kívül hagyták a mellékszerepeket és az animációsokat is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.