Hirdetés

Johnny Depp a visszavonuláson gondolkozik

|

Múlt hónapban, Johnny Depp a Rolling Stone magazinnak azt mondta, hogy nem hiszi, hogy még 10 évig színészkedne. Most ezt a kijelentést jobban kifejtette.

Hirdetés

"Nem azt mondtom, hogy bármelyik pillanatban kiszállok, de azt hiszem nincs már olyan messze," mondta Depp a BBC Breakfastben. "Egy bizonyos pontnál elkezdesz gondolkodni és amikor belegondolsz, hogy több írott szöveget mondtál egy évben, mint a saját szavaidat akkor rájösz, hogy ez egy nagyon furcsa életforma. Lesznek-e kisebb dolgok amiket szívesen csinálnék? Igen, lesznek."
Mielőtt Depp végleg felhagy a színészkedéssel még van mit csinálnia az elkövetkező 2-3 évben. Szerepelni fog az Into the Woodsban, a Transcendenceben, A Karib-tenger kalózai 5-ben és valószínűleg viszatér az Alice Csodaországban 2-ben is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.