Hirdetés

Johnny Depp aláírt a The Grand Budapest Hotelre

|

Igazi sztárparádé figyelhető meg Wes Anderson következő nagyszabású rendezésében, ami a The Grand Budapest Hotel címet kapta a keresztségben, talán nem véletlenül.

Hirdetés

A történetről szinte még semmit sem tudunk és a filmből is csupán a cím biztos (The Grand Budapest Hotel), de az már bizonyos, hogy a produktumot Wes Anderson (Holdfény királyság, Tenenbaum, A fantasztikus Róka úr) készítheti el Scott Rudin (Nem vénnek való vidék, A közösségi háló, Truman Show) producerrel együtt. Ami az ő nevük mellett bizakodásra adhat okot, az a minőségi stáb, hiszen a tervek szerint olyan színészek lesznek benne a projektben Johnny Depp főszereplése mellett, mint Edward Norton, Bill Murray, Willem Dafoe, Adrien Brody, Owen Wilson, Jeff Goldblum és Angela Lansbury. További információk esetén jelentkezünk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.