Hirdetés

Johnny Depp az álcázás mestere volt a 21 Jump Streetben

|

A film 10 éves évfordulója alkalmából a rendező Christopher Miller árult el mókás részleteket a forgatásról.

Hirdetés

Repül az idő! Idén lesz 10 éve, hogy Christopher Miller és Phil Lord sikerrel élesztették újjá a '80-as évek egyik nagysikerű rendőrös vígjátéksorozatát, a 21 Jump Streetet. A Channing Tatum és Jonah Hill párosával készült film nemcsak az elmúlt évtized egyik legviccesebb alkotása lett, de jól termelt a kasszáknál is, úgyhogy kérdés sem fért a folytatáshoz.

Hirdetés

A 10 éves apropó folytán Christopher Miller osztott meg kulisszatitkokat a forgatásról a Twitterén, amiben azt is elárulta, hogy nemcsak minket, nézőket csaptak be Johnny Depp cameójával, hanem még a színésztársak, köztük Brie Larson is statisztának hitte az akkor még pályafutása csúcsán lévő színészt.

Ez persze nem meglepő, hiszen Depp esetében mesteri munkát végeztek a sminkesek és kellékesek, hogy beleilljen az első rész rosszfiúiként funkcionáló motoros bandába. Depp alkalmazása azonban nemcsak a sztárstátusz és a hecc miatt jött kapóra Milleréknek, hiszen ő szerepelt az eredeti tévésorozatban is Tom Hanson szerepében.

Ti emlékeztek még, hogyan fogadtátok Depp nagy leleplezését a 21 Jump Street fináléjában?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.