Hirdetés

Johnny Depp díjat kapott Szerbiában

|

Johnny Depp reméli, hogy ezt követően új erőre kap a karrierje.

Hirdetés

Johnny Depp karrierje finoman szólva is megfeneklett, mióta ex-feleségével, Amber Hearddel oda-vissza vádolják egymást. Ez nem jelenti azt, hogy ne szerepelne filmekben (jelenleg is látható egy filmje, a Minamata), ahogyan azt sem, hogy ne kapna díjat és ne ismernék el munkásságát. A színész legutóbb Szerbiában kapott egy érdemrendet, ezzel is elismerve, hogy az elmúlt időszakban több ízben is részt vett különböző kulturális tevékenységekben a térségben, több projekthez adta a nevét, valamint "promotálta a Szerb Köztársaságot is világszerte". 

Hirdetés

Depp hálásan elfogadta a díjat Belgrádban a szerb elnöktől, Aleksandar Vucic-tól és a következőket mondta az átvételkor:

Jelenleg egy új élet küszöbén állok, rengeteg nehézkes időn mentem keresztül és nagyon remélem, hogy ez az esemény sok jó dolog elindítója lesz. (...) Szeretnék egy újrakezdést és imádnám, ha ez a kezdet itt indulna.

Szavai nyilvánvaló utalások arra, hogy jelen pillanatban Hollywoodban kevésbé kap munkát és több olyan nagy projekttől is elesett, amely a nagyközönség előtt bizonyíthatta volna, hogy színészként továbbra is van benne kraft (ilyen a Legendás állatok és megfigyelésük legújabb etapja, amelyben Mads Mikkelsen veszi át Depp helyét). Hogy pontosan milyen jövője lesz a továbbiakban, azt nehéz megjósolni, ahogyan a pereskedés végkimenetele is rendkívül homályos. Mindenesetre Depp kiáll saját ártatlansága mellett és az ún. "cancel culture" áldozatának állítja be magát, és egy korábbi nyilatkozata szerint mindenkit óva int, valamint javasolja, hogy aki tud, szólaljon fel saját maga érdekében. 

A színész IMDb-oldala szerint két projekt van készülőben: egy animációs sorozatban lesz szinkronhang (ez a Puffins), valamint egy egyelőre cím nélküli film, amelyet a francia származású Maivenn rendez (aki a Polisse című filmet is készítette). 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.