Hirdetés

Johnny Depp lesz a Láthatatlan ember

|

Hirdetés

A Universal Pictures folytatja a szörnyes univerzumának építgetését és miután Tom Cruise-ra rábízták a Múmia rebootot, máris bejelentették következő projektjük, a Láthatatlan ember (The Invisible Man) főszereplőjét. A Deadline jelentése szerint nem más fogja eljátszani az ikonikus címszereplőt, mint Johnny Depp, méghozzá Alex Kurtzman és Chris Morgan produceri felügyeletével - előbbi egyébként a Universal szörnyes univerzumának legfőbb mozgatórugója is egyben. Arról egyelőre nem szólnak a hírek, hogy ki rendezheti meg a Láthatatlan embert vagy mikor lesz a premier, viszont azt már tudjuk, hogy a forgatókönyvet a Universal írószobájának egyik tagja, Ed Solomon (Szemfényvesztők, Charlie angyalai, Men in Black - Sötét zsaruk) írja.

the_invisible_man_by_stevedore
A Láthatatlan ember először 1933-ban mutatkozott be a mozikban H.G. Wells regényének adaptációjaként, amelynek története szerint egy tudós megtalálta a módját, hogy láthatatlanná váljon, viszont bele is őrül a felfedezésébe.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.