Hirdetés

Johnny Depp megsérült A Karib-tenger kalózai 5 forgatása alatt

|

Hirdetés

Johnny Depp keze sérült meg hétvégén az ausztráliai forgatás során. A színész ráadásul arra kényszerül, hogy visszautazzon az Egyesült Államokba, ahol megműtteti a sérült végtagot. Az esetről egyelőre annyit tudni, hogy Depp nem a kamerák előtt tartózkodott a baleset időpontjában, így nem valószínű, hogy egy túl hevesre sikeredett kardpárbaj okozta a sérülést. Az illetékesek arról számoltak be, hogy csupán minimálisan fogja ez befolyásolni a munkálatokat, a film pedig továbbra is 2017. július 7-re van kitűzve. Mihamarabbi jobbulást kívánunk Depp-nek. A Karib-tenger kalózai 5-ben Jack Sparrow kapitány szerencséjének szelei igencsak rossz irányból kezdenek el fújni, amikor régi nemezise, Salazar kapitány (Javier Bardem) egy csapatnyi veszedelmes kalóz szellemmel kiszabadul az Ördög Háromszögéből, azzal a feltett szándékkal, hogy végezzenek minden egyes kalózzal... Jack-et is beleértve. Sparrow kapitány egyetlen reménye a túlélésre, ha megtalálja Poseidon szigonyát, amelynek birtokosa uralma alá tudja hajtani a tengereket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.