Hirdetés

Johnny Knoxville valószínűleg már csak rendezői székből felügyeli a Jackass-filmeket

|

Tudni kell abbahagyni az őrültködést.

Hirdetés

Johnny Knoxville, a Jackass-filmek (és sorozat) szülőatyja, agytrösztje, fő-őrültje nem biztos, hogy a közeljövőben bevállal több vad mutatványt a nézők szórakoztatása kedvéért. A színész az Extra nevű oldalnak nyilatkozott nemrég ezzel kapcsolatban, miközben a hamarosan bemutatásra kerülő legújabb filmet, a Jackass Forevert promotálta. 

Hirdetés

Amerikában épp a héten, február negyedikén kerül a mozikba, így mondhatjuk, hogy éppen aktuálissá vált ismét: vajon lesz-e újabb Jackass-film a közeljövőben, és ha igen, akkor vajon milyen felállásban? Legutóbb Johnny Knoxville a forgatáson igen súlyos balesetet szenvedett (egy bikával való viaskodás során), aminek az lett a következménye (sérülések mellett), hogy átgondolja a jövőbeli szerepét az ilyen jellegű projekteket illetően. 

Van egy rakás ötletünk, amihez még nem nyúltunk. De ha lesz még egy, akkor valószínűleg hátrébb lépek Jeff [Tremain - szerk.] mellé többször is, a kamera mögé. De igen, csinálnánk még egyet.

Knoxville hozzátette azt is, hogy van egy fiatalabb stábjuk, és potenciálisan ők lennének a jövő ebben a franchise-ban, kvázi leváltva a régi bandát. Persze tudja nagyon jól ő is, hogy teljesen kivonni úgysem tudja magát, vélhetően valamilyen szerep úgyis adódik majd számára a kamera előtt. Csak éppen arra fog törekedni, hogy ne vállalja túl magát a veszélyesebb mutatványokat illetően. Hiába, a kor előbb-utóbb mindenkit utolér. 

A Jackass Forever Jeff Tremain rendezésében kerül a mozikba. Főszerepben Johnny Knoxville, Steve-O, Wee Man, Chris Pontius, Dave England, Danger Ehren, valamint Preston Lacy. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.