Hirdetés

Jövő évi premierdátumot kapott Joaquin Phoenix Joker filmje

|

A Warner Bros. hivatalosan bejelentette a filmet.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt megerősítést nyert, hogy valóban Joaquin Phoenix fog belebújni a Bűn Bohóc Hercegének szerepébe a Todd Phillips rendezésében készülő tervezett eredetfilmben, most pedig a Warner Bros. Pictures hivatalosan is bejelentette, hogy a nemes egyszerűséggel Joker címet viselő produkció 2019. október 4-én kerül a filmszínházakba, és a forgatási munkálatokat már idén ősszel megkezdik.

Hirdetés

A hírek szerint a projekt mindössze 55 millió dolláros költségvetéssel operál, ami jelentősen kisebb a napjainkban készülő képregényfilmek átlagos büdzséjénél. A történet az 1980-as évek sötét, földhözragadt Gotham Cityjében játszódik, műfaját tekintve pedig egy bűnügyi drámának írták le. A stúdió Martin Scorsese olyan klasszikusaiból merít inspirációt a filmhez, mint a Taxisofőr és a Dühöngő bika.

A Joker továbbra is elkülönül a DC Bővített Univerzumtól és egy új banner alatt készül, amely anélkül teszi lehetővé a Warnernek új és egyedülálló történetek bemutatását közkedvelt figurákkal, hogy az eseményeknek egy nagyobb világot kéne szolgálniuk. 

Phillips a 8 mérföld írójával, Scott Silverrel társulva készíti a forgatókönyvet. A filmről talán még többet megtudunk a Warner Bros. szombat este esedékes Comic-Con panelján, ahol további DC filmek színe-java képviseltetve lesz az Aquaman, a Shazam! és a Wonder Woman 1984 személyében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.