Hirdetés

A rendező megerősítette a Joker korhatár-besorolását

|

Egy vadonatúj képen is megnézhetjük a címszereplőt.

Hirdetés

Ugyan a júliusban érkező Pókember: Idegenben mozikba kerülésével erre az évre letudjuk a Marvel gyártásában készült képregényfilmeket, a Warner/DC páros cserébe még tartogat számunkra egy meglepetést 2019 második felére. Októberben érkezik ugyanis Todd Philips önálló Joker-filmje, amely jóllehet kissé elfelejtődött a hónapokkal ezelőtt debütált első kedvcsináló óta, de most végre ismét hallatott magáról a produkció nem is akármilyen hírekkel magának a rendezőnek köszönhetően.

Hirdetés

Philips közösségi média oldalain osztott meg egy vadonatúj jelenetképet a mozifilmből, amelyen a Joaquin Phoenix által megformált Arthur Fleck jól láthatóan éppen egy jelenésre készül a Bűn Bohóc Hercegeként. A leírásba nemes egyszerűséggel annyi került, hogy "utolsó simítások", ami a fotón kívül egyértelműen utal arra is, hogy hamarosan befejeződnek a Joker utómunkálatai - és talán egy vadonatúj előzetes sincs már messze, habár annak érkezését nehéz belőni most, hogy a Warner idén kihagyja a San Diego Comic-Cont. A rendező mindezen felül egy hozzászólásra reagálva azt is megerősítette, hogy a film R korhatár-besorolású lesz, vagyis teljes mértékben felnőtteknek szóló tartalommal bír.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Finishing touches.

Todd Phillips (@toddphillips1) által megosztott bejegyzés,

A címszereplőt alakító Phoenix mellett feltűnik még a filmben Zazie Beetz, Robert De Niro és Marc Maron is, a tengerentúli bemutató pedig 2019. október 4-én esedékes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.