Hirdetés

A Deadpool 2. sztárjával erősíthet Joaquin Phoenix Jokere

|

Ha aláír, ő lehet a film női főhőse.

Hirdetés

Magabiztosan kezd összeállni a Joker karakterére fókuszáló eredetfilm: miután a Warner Bros. Pictures a napokban bejelentette, hogy a produkció tényleg megnyerte a címszerepére Joaquin Phoenix-et, tegnap a jövő évi premierdátumról is lehullott a lepel, most pedig úgy néz ki, a stúdió már keresi a színészgárda további tagjait.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter értesülései szerint ugyanis a Deadpool 2. és az Atlanta színésznője, Zazie Beetz tárgyalásokat folytat a film egyik szerepéért. Habár Todd Phillips rendező és Scott Silver forgatókönyvének részleteit egyelőre teljes homály fedi, ha a szerződést sikerül nyélbe ütni, Beetz egy egyedülálló édesanyát alakíthat, aki egyre érdekeltebbé válik a férfi szemében, akiből szép lassan a Bűn Bohóc Hercege válik.

A Joker forgatása szeptemberben veszi kezdetét New Yorkban, mindössze 55 millió dolláros költségvetésből. Az ősz eleji időpont alapján az elkövetkező hónapban több bejelentésre is számíthatunk a filmet illetően, amiről talán már a Warner Bros. szombat este tartandó Comic-Con panelján ejtenek néhány szót több másik DC produktum mellett - nem kizárt, hogy Beetz castingjáról is lehull majd a lepel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.