Hirdetés

Joaquin Phoenix egyáltalán nem riad meg Joker eljátszásától

|

A színészen attól függetlenül sincsen nyomás, hogy egy ilyen kaliberű figurát fog életre kelteni.

Hirdetés

Ha minden a tervezettek szerint alakul, egy hónapon belül kezdetét veszi a Bűn Bohóc Hercege saját mozifilmjének forgatása, amiben Joaquin Phoenix fogja életre kelteni a klasszikus képregényszereplőt. Egy ilyen jellegzetes karakter megformálása nem lehet kis falat, pláne több méltán elismert előddel és számos rajongóval maga mögött, de a színész látszólag egyáltalán nem tart az utóbbiak véleményétől. Erről legújabb filmjének, a The Sister Brothers népszerűsítése közben beszélt.

Hirdetés

"Nem különösebben mozgat. Nem sokat gondolkodom rajta, mi lehet az emberek véleménye. Mégis kit érdekel? Minden munkámat ugyanolyan szempontok alapján közelítik meg: Ami fontos számomra, az a rendező és maga a karakter."

Ez a kijelentés éles ellentétben áll Phoenix korábbi nyilatkozatával, még mikor hivatalosan bejelentették őt főszereplőként. Akkoriban úgy fogalmazott, hogy teljesen halálra rémíti a projekt, habár elképzelhető, hogy akkor sem a rajongók által ráhelyezett nyomásra célzott, amitől ezek szerint cseppet sem riad meg, és igyekszik teljes odaadással életre kelteni Jokert a figura múltját boncolgató történetben.

Todd Phillips filmjét 2019. október 4-én tervezik bemutatni az amerikai filmszínházakban, amiben Phoenix oldalán Zazie Beetz, Robert De Niro, Marc Maron, valamint Frances Conroy is erősíti a színészgárdát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.