Hirdetés

Jokert középpontba állító képregényt ír John Carpenter

|

A horrorpápa izgalmas projektbe vágta a fejszéjét.

Hirdetés

A 71 éves filmrendező és forgatókönyvíró John Carpenter, akinek olyan klasszikusokat köszönhetünk a horror műfajában, mint a Halloween vagy A dolog, ezúttal a képregények világában is megvillogtathatja tehetségét. Carpenter ugyanis egy Joker: Year of the Villain című történeten dolgozik társszerzőként Anthony Burch mellett, akivel egyébként nem ez lesz az első közös munkájuk, hiszen kettejükhöz köthető a Big Trouble in Little China: Old Man Jack-képregény is egy másik kiadó égisze alatt.

Hirdetés

A Bűn Bohóc Hercegét középpontba helyező történet a címéből is adódóan a DC Year of the Villain című crossoverének részét képezi majd, amiben egy vadonatúj szintre lépett Lex Luthor spéci fejlesztések ígéretében szupergonoszokat toboroz saját Legion of Doom csapatába. A Joker: Year of the Villainben természetesen Batman legnagyobb ellenfelét is felkeresi egy ajánlattal, aki ahelyett, hogy élne a lehetőséggel, inkább bebizonyítja, miszerint közel sincs szüksége Luthor segítségére.

A Carpenter és Burch együttműködésében készülő, szám szerint 40 oldalas képregény rajzaiért Philip Tan és Marc Deering fognak felelni, ami stílusosan októberben, a Joaquin Phoenix főszereplésével mozikba kerülő Joker-film mozikba kerülésének idején jelenik meg az alábbi borítóval.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.