Hirdetés

Joker készen áll Gotham terrorizálására a 2. évadban

|

Hirdetés

A Gotham első évadának egyik legkellemesebb meglepetése (valljuk be, sokkal kevesebb volt belőle, mint azt reméltük a sorozat indulása előtt) Cameron Monaghan volt, aki egy Jerome nevű fiatal srácot alakított, akiben a nézők azonban rögtön felismerhették Batman leghíresebb ellenfelét, Jokert. Jó hír, hogy a készítők tartják magukat a szavukhoz, és a második szezonban valóban többet kapunk Jerome-ból, aki megteszi első bátor lépéseit a Jokerré váláshoz vezető úton. A Gotham következő évadának forgatása kezdetét vette, így már képekkel is tudunk szolgálni Jerome visszatéréséről, aki jól láthatóan egy kényszerzubbonyt visel. Ez alapján minden bizonnyal tanúi lehetünk majd annak, amint kiszabadul az Arkham Elmegyógyintézetből, és megveti lábát Gotham City alvilágában. [gallery ids="56072,56073,56070"] Ugyanakkor muszáj leszögezni, hogy a készítők hosszú távon terveznek Joker karakterével, úgyhogy a második évadban még ne számítsunk rá főgonoszként, azt ugyanis a Jessica Lucas által megszemélyesített Tabitha Galivan, avagy képregény nevén, Tigress fogja szolgáltatni fivérével, Theo Galivannel karöltve, akit James Frain fog játszani. Arról már korábban beszámoltunk, hogy Harvey Dent (Nicholas D’Agosto), Lucius Fox (Chris Chalk), illetve Dr. Leslie Thompkins (Morena Baccarin) mind állandó szereplők lesznek a második évadban. A Gotham stábja ott lesz egyébként a Warner Bros paneljén a San Diegó-i Comic-Conon, úgyhogy bizonyára újabb információkkal fogunk gazdagodni a sorozattal kapcsolatban a hétvége folyamán, amiről természetesen be fogunk számolni nektek!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.