Hirdetés

A Warner Bros. Leonardo DiCapriot szemelte ki az önálló Joker-film főszerepére?

|

Egyre érdekesebben alakul a múlthéten belengetett projekt.

Hirdetés

A Deadline múlthéten derült égből villámcsapásként állt elő a híreszteléssel, miszerint a Warner Bros. Pictures egy eredetfilmet készít a Bűn Bohóc Hercegével a főszerepben, ami stílszerűen a The Joker címet viseli. A stábot állítólag az a Martin Scorsese is erősíti, akit bizonyára senkinek sem kell bemutatnunk, ezek mellé pedig a The Hollywood Reporter állt elő frissen egy nagyon érdekes névvel.

Hirdetés

Értesüléseik szerint Scorsese egyelőre habár még nem írta alá a szerződést, de a stúdió nagyon bízik benne, hogy vele együtt esetleg Leonardo DiCaprio is a projekt élén landolhat, hiszen a két művész már nem egy közös munkán van túl. A színészt természetesen a címszerepre szerződtetnék, mint egy újabb A-listás színészt, aki eljátszhatná a kegyetlen bűnözőt a Scorsese-stílusú gothami alvilágban.

A híresztelés magába foglalja, hogy a Suicide Squad - Öngyilkos osztagban bemutatkozó Jared Leto nem túl boldog a Joker eredetmozi miatt, ami teljes mértékben az ő megkérdezése nélkül kapott zöld utat. A DC szedett-vedett gonoszait felvonultató produkció folytatásában és a Margot Robbie-val tervezett saját filmjében visszatérő Leto már az ügyvédeivel is tudatta elégedetlenségét. 

Ti mit szólnátok DiCapriohoz Joker szerepében? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.